top of page

Getekende Verslagen

Je organiseert een belangrijke vergadering, een creatieve brainstorm of een festival. Dat moet natuurlijk worden vastgelegd. Gewapend met potlood, stift of ander tekengerief maken wij een verslag. Een beeld zegt immers meer dan 1000 woorden. Een ding is zeker: in het verslag zie je altijd de unieke hand van de tekenaar terug.


Een getekend verslag aanvragen? → Neem contact met ons op.

Workshops in het Huis van Betekenis

Een tekenworkshop volgen met je collega’s of vriendengroep? Dat kan! Denk aan een kennismaking met modeltekenen, een masterclass risoprinten of een weekend waarin je samen een graphic novel maakt, van concept tot gedrukte beeldroman. We geven workshops aan nieuwsgierigen die voor het eerst een potlood oppakken, maar ook aan de doorgewinterde modeltekenaar. Bij ons thuis, als je wilt.

Ga naar de pagina Workshops om de actuele agenda te zien. Of mail ons om zelf een voorstel te doen.

Gastlessen

De bewoners van het Huis van Betekenis zijn een ster in het geven van workshops en gastlessen op locatie. Dat doen ze bijvoorbeeld op een buitenschoolse opvang, maar ook op de HKU en op basisscholen. Ze spelen daarbij altijd in op het creatief vermogen van de doelgroep.

Een gastles aanvragen? → Neem contact met ons op.

Projecten

We initiëren zelf uiteenlopende projecten, van Ongehoorde Geluiden tot Verbonden Verhalen, maar we werken ook graag samen. Dat kan op verschillende manieren. Een muurschildering kan je festival de uitstraling geven waar je naar op zoek bent. Een expositie van Utrechts tekentalent brengt die ene saaie witte muur van je horecazaak tot leven. Of misschien is er een maatschappelijk thema waar jij je mee bezighoudt, en kunnen we daar met tekenen vorm aan geven. 

Samenwerken? → Neem contact met ons op.

bottom of page