top of page

Portfolio dag met Cliff

Cliff van Thillo organiseert een dag in het Huis van Betekenis om je portfolio klaar te stomen voor een kunstacademie. Met wat voor een portfolio kun jij binnen komen, waar moet je op letten?
 
Cliff: " De kwaliteit van het werk hoeft niet de aanleiding te zijn om aangenomen te worden; graag help ik om een portfolio nog overtuigender te maken".
 
Is je deelname bevestigd? Dan kun je je portfolio alvast mailen naar Cliff via cliffvanthillo@gmail.com

Samen met een HvB-genoot zullen jullie een dag besteden aan het opbouwen van een sterk portfolio.

Schermafbeelding 2022-01-22 om 14.41.30.png

Wanneer?

Op aanvraag.

Voor wie?

Deze workshop is voor iedereen die een opleiding aan een kunstacademie wil gaan volgen, en de kans wil vergroten dat hij/zij wordt aangenomen.

Quanta costa?

25 euro voor een dagdeel. De groepsgrootte is maximaal 15 deelnemers.

Waar?

Huis van Betekenis, Lauwerecht 10 in Utrecht.

Door wie?

Deze workshop wordt gegeven door illustrator Cliff van Thillo. Lees hieronder meer over Cliff.

Belangrijk om te weten

Neem je eigen portfolio mee, en zorg voor veel variatie.

Workshop Drijfveren 3.jpg
Modeltekenen-3.jpg
Vragen over deze workshop?

Wil je eerst nog wat vragen over deze workshop? Dat kan. Neem gerust contact op met de workshopleider (zie hieronder) of mail het HvB op info@hethuisvanbetekenis.org

Cliff van Thillo

Cliff van Thillo (1985) tekent het liefste vogels, folly’s en schoenen. Deze brengt hij tot leven met verfstiften, kleur- en vulpotloden, vaak op gekleurd papier. Cliff zijn snack naar keuze is een pretzel, en hij kijkt graag naar stedenbouw, kringloopwinkels en sesamstraat. 


Ik maak toegepaste, verhalende tekeningen waarin ik met symbolen, figuren, kleuren en verhoudingen een theater-achtige opstelling uitwerk. Deze kun je tegenkomen in o.a. (online) dag- en weekbladen, maar ook bijv. muurschilderingen, platenhoezen, televisie en gezelschapsspellen. Daarnaast maak ik eigen werk dat ik Pokotino noem, een surreële wereld gebaseerd op brutalistische architectuur en pretpark-esthetiek.

bottom of page