top of page

10 mei: horror aan de Lauwerecht

Op 10 mei a.s. (17:00 - 23:00 uur) organiseren onze Thomas van der Vlis en illustrator Bobbi Oskam een feestelijke presentatie van het nieuwe boek 'Tele-Vue Horror stories'. Het is hun tweede officiële riso-uitgave, getekend door Bobbi, en uitgegeven door Thomas' TOSAM studio. Het boek bevat 50 illustraties van Bobbi Oskam, elk met zwarte inkt gedrukt op een speciale, aantrekkelijke en griezelige achtergrond, samengesteld uit nauwkeurig geselecteerde percentages roze, blauwe en gele inkt. Het is tot stand gebracht - in de woorden van Thomas - "met de zorgende aandacht van een roofvogel die boven een ananas etend konijn zweeft." Nou, dan weet je het wel.


Bobbi vertelt over het boek: "Tele-Vue Horror Stories’ documenteert een serie van 50 tekeningen gemaakt tussen 2019 en 2020 waarin ik reflecteer op een turbulent jaar, zowel persoonlijk als collectief.


De tekeningen behandelen onder meer een aankomende wereldwijde pandemie, apocalyptische visioenen, diepgewortelde persoonlijke onzekerheden en enkele van de grotere vragen rondom het leven in de 21e eeuw (kunnen konijnen ananas eten?).


Alle tekeningen worden netjes afgedrukt op de Risograph-stencilduplicator van TOSAM, verpakt in een stevige zeefdrukomslag en samengebonden met een zijdezachte Zwitserse bindtechniek."


Hieronder zie je een aantal fragmenten. Je kunt het boek nu al bestellen via de link hieronder.


Wil je bij de feestelijke presentatie zijn op 10 mei (17:00 - 23:00 uur, op de Lauwerecht 10, Utrecht)? Meld je dan aan via de website van TOSAM, dan weten we hoeveel drankjes we moeten inslaan.
Comments


bottom of page