top of page

Een 'Briesje' door de warme zomer

Eline Schipperen heeft de afgelopen maanden vrij fanatiek gewerkt aan een animatiefilm met de - in deze hitte - heerlijk verfrissende naam 'Briesje'. Op 6 juli j.l. was er bij het Huis van Betekenis een feestelijke viewing van de film. En via de link hieronder kun je 'm zelf bekijken!


Samen met mede-creatievelingen Magdalena Dużej, Britt van Kruchten, Veronica Comin, Reinier Peersman, Tinus Kardolus en Max Peterse werkte ze aan dit project. Eline heeft ervoor gekozen om een abstracte visualisatie te maken van bellen, wolken en bloemen die zachtjes in de wind waaien (voorbeeld hieronder). Lekker rustgevend en ronduit hypnotisch om naar te kijken.


Eline vertelt over het project: "Af en toe is het goed om gewoon voor de lol een project te doen. Niet alleen om de vrijheid te ervaren om te creëren wat je maar wilt, maar ook om wat nieuwe vaardigheden te oefenen. Deze keer heb ik me gericht op wat (zeer abstract) illustratiewerk, animatie en projectmanagement.


Alle deelnemers maakten een paar seconden animatie rond hetzelfde thema, in hetzelfde kleurenpalet, maar in verschillende stijlen en met verschillende benaderingen. Ik vond het zelf erg leuk om weer eens in After Effects te werken!"


Via deze link kun je 'Briesje' zelf bekijken.

Commenti


bottom of page