top of page

Lotte en Timon debuteren!

In de grote kranten en mediaplatformen zie je al regelmatig leden van het Huis van Betekenis  langskomen. Zo heb je Saskia's tekeningen misschien gezien in bijvoorbeeld De Volkskrant en De Morgen, en Cliff's illustraties in o.m. De Correspondent en AD Magazine. 


We kunnen nu aan dit mooie lijstje twee namen toevoegen: Lotte Dijkstra heeft namelijk recent haar 'debuut' gehad in Tijdgeest, het magazine van dagblad Trouw (foto's hieronder). En Timon heeft zijn eerste publicatie in de Volkskrant gecheft (foto hiernaast)! Toch voor allebei weer een momentje, ze zijn - terecht - erg trots. Blijkt ook wel enigszins uit de foto van Timon. 


En nóg een leuk nieuwtje over Timon: hij heeft een GO gekregen voor een uniek nieuw project dat draait om een paar van zijn favoriete thema's: natuur en duurzaamheid. Timon gaat hiervoor een residency doen bij Studio De Kiemkamer, een broedplaats in Utrecht die 'de wereld een heel klein beetje groener, gezonder en leuker wil maken'. In laboratorium 'Tuin voor de Tijd' keek hij als beeldmaker door de lens van permacultuur, en hij gaat nu experimenteren met de mogelijkheden om de stad te vergroenen door middel van kunst en illustratie. Dit project wordt gerealiseerd met steun van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en het Stokroos Fonds. Gefeliciteerd Lotte en Timon, een motiverende start van het (creatieve) jaar!
Comments


bottom of page