top of page

Masterclass Storytelling op 20 januari

Begin het nieuwe jaar meteen goed! Doe jij al creatief werk maar denk je dat je storytelling skills nog wel een upgrade kunnen gebruiken? Kom dan op 20 januari naar de masterclass van onze eigen ras-verhalenverteller Patz van der Sloot.


Patz heeft een schat aan ervaring op het vlak van storytelling, onder meer in de vorm van boeken, audioverhalen en podcasts, films, en series. Hij heeft zelfs spellen gemaakt, en publieksruimtes ontworpen waar hij als een soort dirigent samenwerkt met diverse creatieven om verhalen tot leven te brengen. De laatste jaren wordt hij ook ingeschakeld als verhaaladviseur en internationale Masterclasses Storytelling verzorgt voor marketeers, communicatie- en content professionals.


Patz zegt over de masterclass: "In een ochtend duiken we samen diep in de verhaaltheorie die ik voor jou zo relevant mogelijk heb gemaakt. En je krijgt een hele serie gereedschappen mee waarmee je kan experimenteren in je werk als bijvoorbeeld illustrator, beeldend kunstenaar en fotograaf."


Aanmelden kan via onderstaande link. Er zijn op het moment van schrijven nog een paar plekken beschikbaar!


Op een rij:


Masterclass Storytelling voor Creatieven

Zaterdag 20 januari 2024

10.00 - 13.00 uur

Lauwerecht 10, Utrecht

65 euro

Comments


bottom of page