top of page
Bouke Hennipman2.png

Bouke Hennipman

Bouke Hennipman is in 2019 afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht in de richting Muziek & Technologie. Hij componeert en produceert muziek voor film, tv en podcast, maar ook voor andere typen multimedia projecten. Of het nu gaat om een leader voor je podcast, een soundscape voor je voorstelling of een complete soundtrack voor je film, Bouke weet er wel raad mee.


Zijn werk kenmerkt zich door consistentie en is ingegeven door eigenheid. Voeg daar een sterke creatieve visie, een hoge productionele standaard en zijn fascinatie voor filmmuziek aan toe en je hebt een uniek recept voor opvallende muziek in positieve zin!

“Er bestaat natuurlijk al een breed aanbod aan mediamuziek. Ik creëer mijn muzikale landschappen daarom met een deels vast-, en deels verder uit te breiden geluidspalet. Hierbij laat ik altijd ruimte voor inspraak aan de meewerkende partij. Zo kan er origineel werk ontstaan dat tegelijkertijd een eigen karakter behoud. Ook blijft op deze manier de rode draad in mijn werk goed hoorbaar.”

Bouke werkte onder meer aan de projecten De Omega, Staatsgeheim, en Ongehoorde Geluiden en de film Tot vanmiddag.

Bouke-in-studio.png
Tot vanmiddag film - Bouke.jpg
De verdwenen SSer - Bouke.png
bottom of page