top of page

Stagiar(e)s gezocht

Onder leiding van Abel Hagen en Christiaan Albers maakt Wooden Plank Studios wekelijkse pop culture webcomics. Voor de periode september 2023 tot februari 2024 zoekt Abel weer stagiair(e)s! En voor de periode daarna trouwens ook weer.


Als stagiair(e) hou je je bijvoorbeeld bezig met:

  • het kleuren van comics;

  • character design;

  • video editing;

  • community management.

Dat gezegd hebbende: Wooden Plank Studios werkt met een klein team, en kan daarom flexibel zijn in de taakverdeling. Bij aanvang van de stage wordt gekeken waar de stagiair(e) het beste in is en worden de precieze taken op de talenten en ervaring van het individu ingericht. Voor stagiair(e)s dus een intensieve praktijkervaring met ruimte voor je eigen talenten en kwaliteiten!


In het verleden hebben studenten van de HKU, Grafisch Lyceum en Sint Lucas met veel plezier hun stages bij Wooden Plank Studios afgerond. Een buitenkansje dus, vooral gecombineerd met de gezellige en inspirerende werkomgeving in het Huis van Betekenis.


Interesse? Stuur vooral een mail met link naar je portfolio naar abel@woodenplankstudios.com of kijk voor meer informatie op woodenplankstudios.com/internsComments


bottom of page